Пројекти

Сајтови

Аутори смо свих наведених сајтове (Осим једног). То подразумева израду сајта, у договору са клијентом, постављање на сервер и објављивање. 

Одржавање сјта, након објављивања и ажурирање садржаја је веома важан део сајта. 

Као и за све остало и одржавање сајта, у исправном и функционалном стању, је најважније после креирања и  објављивања.

Да би сајт био жив, користан и за власника и за посетиоце, садржаји на сајту треба стално да се ажурирају. Неки сајтови захтевају свакодневно ажурурање садржаја. Школски сајтови, за које смо се определили, не захтевају баш свакодневно ажурирање, али сајт не треба ни запустити. Све што је важно за наставно и ненаставно особље, за ученике и родитеље, Школску управу, Градски секретаријат за образовање, просветну инспекцију, треба благовремено објавити на сајт. Не заборавимо да данас сваки родитељ посећује сајт школе у којој му иду деца, прати Ес-дневник…

Ажурирање садржаја сајта је такође важан сегмент, који треба пажљиво и професионално радити. Неке школе, које су после израде, одлучиле да саме ажурирају свој сајт, имале су велике проблеме. Садржаји на сајту нису били на одговарајућем месту, слике нису оптимизоване па су се споро учитавале. Постављани су Word и Excel фајлови, које посетиоци једино могу да преузму и тек онда да виде њихов садржај. Многи су од наведених фајлова правили ЈПГ или ПНГ слике, које су на сајту биле неупотребљиве и нечитљиве. неки су опет правили огромне ПДФ фајлове, које нису могли, због величине, да поставе на сајт.  И видео материјал је проблем, као и неоптимизоване слике, јер брзо затрпају сајт и попуне плаћен простор.

Одржавање и ажурирање школских сајтова, радимо за 2.500 динара месечно, а за 4.000 динара месечно, наведене послове радимо без ограничене количине садржаја.

ОШ "Браћа Барух"
ОШ "Јован Дучић"
ОШ "Влада Обрадовић Камени"
Krpenalutkica.com
ОШ "Надежда Петровић"
Eurocentar
Школа страних језика "Liber"
ОШ "Милан Ракић"
ОШ "Стерија"
Miodrag Ristić
ОШ "Ристо Пророковић", Невесиње