Пријава првака

Овде видите форму преко које родитељи могу пријавити дете за упис у вашу школу. Апликација је корисна у периоцу пре званичног почетка уписа (када Упис првака преко Е-управе још није омогућен), као и за децу која територијално не припадају школи.
Више школа користе ову апликацију, сваке године, јер је апликација за сваку следећу школску годину, у функцији већ од 1. новембра.

Цена: 2000,00 (две хиљаде) динара годишње

Испробајте како ради ова апликација

Упишите тражене податке и добићете информацију да је дете пријављено за упис. Ако упишете Е-маил, биће Вам послата информација о пријави и на маил.

ЈМБГ за дете је обавезан, а за родитеље је пожељан. Уписани матични бројеви (ЈМБГ) се контролишу и неће Вам бити дозвољено да упишете неправилан број. Контролишу се сви подаци матичног броја и израчунава контролни број. Уколико је све исправно, ЈМБГ ће бити прихваћен и пријава ће бити запамћена у бази.

Треба да нагласим да се не контролише да ли уписани број постоји и да ли је то стварно број пријављеног детета. Контролишу се сви подаци који сачињавају ЈМБГ и контролни број. Дакле, скоро је немогуће измислити непостојећи ЈМБГ, ако се не зна логика тог броја.